Jäsen : Käyttäjätunnus |Rekisteröinti |Tallennettu tieto
Etsi
Walesin keskiasteen koulutus [Muutos ]
Walesin kielen kautta toimitettu koulutus tunnetaan nimellä Walesin keskikoulutus (Welsh: Addysg Gyfrwng Cymraeg).

Walesin keskikoulutusta tulisi erottaa kielen kielen opetuksesta akateemisena aiheena. Walesin aiheena opetetaan ensimmäisenä kielenä Walesin keskikouluissa. Valtaosassa englanninkielisiä keskikouluja Welsh on opetettu toisena kielenä ja tuli pakolliseksi kaikille Walesin oppilaille Key Stages 1, 2 ja 3 (vuoteen 14 asti) vuonna 1990. Vuonna 1999 siitä tuli pakollinen aihe Key Vaihe 4 oppilaat (GCSE (15-16-vuotiaat)). Welshin tarjoaminen aiheena itsenäisissä (yksityisissä) kouluissa on vähemmän yleistä - vain harvat tarjoavat sitä ja opetetaan toisena kielenä. Walesissa ei ole yksityistä walesin keskikoulua, vaikka Lontoossa, joka tunnetaan nimellä Lontoon Welsh School, on olemassa.
16% oppilaista osallistuu valtakunnallisiin kouluihin, joista 10% osallistuu kaksikieliseen, kaksitahoiseen tai Englantiin, jolla on merkittävä Walesin tarjonta. Lapset, jotka haluavat liittyä Walesin keskikouluun, ei tarvitse puhua Welshia osallistumaan, jos he ovat riittävän nuoria oppimaan kielen nopeasti. Ysgol Glan Clwyd on esimerkki: vaikka 70% oppilaista, jotka osallistuvat tähän kouluun, tulevat kodeista, joissa englanti on tärkein tai ainoa kieli, 95% oppilaista päättyy koulutukseensa walesia yhtä hyvin äidinkielenään puhujina. Ysgol Glan Clwyd oli ensimmäinen Welsh-keskiasteen toissijainen koulu ja avattiin Rhylissä vuonna 1956.
[Walesin kulttuuri][Walesin historia][Walesin laki][Walesin mytologia][Uskonto Walesissa][Walesin musiikki][Rugby Union Walesissa]
1.Taimitarhan koulutus
2.Ensisijainen koulutus
3.Toisen asteen koulutus
4.Jatkokoulutus
5.Korkeampi koulutus
[Lähetä Lisää Sisältö ]


Tekijänoikeus @2018 Lxjkh