Jäsen : Käyttäjätunnus |Rekisteröinti |Tallennettu tieto
Etsi
Ray Bolger
1.Aikainen elämä
2.Varhainen ura
3.Ihmemaa Oz
4.Post-Oz-elokuva-uran
5.Broadway ja televisio
6.Kuolema ja perintö [Muutos ]
Bolger kuoli virtsarakon syöpään 15. tammikuuta 1987 Los Angelesissa, viisi päivää 83. syntymäpäivänsä jälkeen. Hänet haudattiin Pyhän Ristin hautausmaan, Culver Cityn mausoleumiin, Crypt F2 -lohkoon 35. Hänen yli 57-vuotiaan vaimonsa, Gwendolyn Rickardin, oli hengissä. Heillä ei ollut lapsia.
Hänen kuolemansa aikana hän oli Wizard of Ozin viimeinen elossa oleva päähenkilö. Judy Garlandin hautajaisissa Bolger oli ainoa Oz-tähtiensa läsnäolo. Hän liittyi Harold Arlenin, "Over the Rainbowin" ja hänen vaimonsa Anya Tarandan säveltäjälle. Heitä ilmoitettiin viimeisten jäljellä olevien vieraiden joukossa palvelun päätyttyä.
Jos hän kysyi, saako hän jäännösjuttuja 1939-luvun klassikoista, Bolger vastasi: "Ei, vain kuolemattomuus, minä tyydyn siihen." Bolger sijoittuu AMC: n ja amerikkalaisen elokuvateoksen kaikkein rakastetuimpien elokuvajuhlien joukkoon.
Hänen panoksestaan ​​elokuvateollisuuteen Bolger sai elokuvan tähdellä Hollywood Walk of Fameen vuonna 1960. Tähti sijaitsee 6788 Hollywood Boulevardilla.
7.filmografia
8.Vaihe työtä
[Lähetä Lisää Sisältö ]


Tekijänoikeus @2018 Lxjkh