Jäsen : Käyttäjätunnus |Rekisteröinti |Tallennettu tieto
Etsi
Hindu-tutkimukset
1.Filologinen aikakausi
2.Myöhemmin tutkijat
3.Hindulaisuusopintojen dokumentointi
4.kritiikki
4.1.Sisäpiiri / ulkopuolinen ongelma [Muutos ]
Läntisten hindulaisten tutkimusten hindu-kritiikki perustuu eettisten ja emiilisten termien selittämiseen, mikä puuttuu länsimaisista tulkinnoista. Kirjoittajat hyökkäävät pyhää ja suurta väittävät, että ulkopuolinen, etiikka, perspektiivi on historiallisesti suojattu tutkijat tuntemasta kärsivät heidän tuomionsa. Shrinivas Tilak kirjoittaa kuitenkin, että sisäpiiriläisten, emiikan, tutkijoiden on huolehdittava välttääkseen myös puolueellisuutta.
Russell T. McCutcheon, "Critics Not Caretakers" -kirjoittaja, joka on kirjoittanut uskonnon julkisen tutkimuksen, on käyttänyt kiistelyä keinona esittää omat näkemyksensä sisäpiiriläisten / ulkopuolisten ongelmien suhteen. Hänen artikkelissaan "It's a Lie, ei ole totuutta siinä! Se on synti!", McCutcheon keskittyy tutkijoiden asenteeseen, jonka hän ajattelee menevän liian pitkälle yrittäessään yhdistää hindujen huolet omalla etunsa. McCutcheon itse uskoo, että sisäpiiriläisten näkemysten hylkääminen on välttämätöntä, jos uskonnolliset tutkijat pyrkivät olemaan jotain muuta kuin "omat opetuslastensa yhteen ääneen". Hän uskoo, että hindujen tutkijoiden tulisi tehdä selväksi, että he esittävät näkemystä, joka on kriittinen hindulaisuudelle, koska ei-kriittisen näkemyksen esittäminen tarkoittaa ihmisten tieteiden loppua, kun tunnemme heidät.
Erityisten hindujen tutkijoiden käsitteleminen McCutcheonin puolilla Courtright et al. pitämällä käsitystä siitä, että "tutkijoina meillä on henkinen ja institutionaalinen velvollisuus ajoittain tutkia ihmisiä juuri niillä tavoilla, joita he eivät halua heitä". Kuitenkin kirjoittajat hyökkäävät pyhää väittävät, että he arvostelevat etnisiä länsimaisia ​​hindulaisuuden arviointeja "ei siksi, että se on loukkaavaa tai poliittisesti virheellistä, vaan koska se on perusteeton ja epäuskoinen".
McCutcheon asettaa itsensä vastustuksena Wilfred Cantwell Smithille, joka on yksi 20-luvun uskonnollisten oppilaiden johtajista, joka kirjoitti, että uskonnolliset perinteet on aina opetettava sisäpiiriläisten hyväksyttävällä tavalla.
S.N. Balagangadhara huomauttaa myös, että "jotkut näistä" dialogeista "pahentavat väkivaltaa, eivätkä ne vähennä sitä".
4.2.Hindulaisuuden määrittely
[Lähetä Lisää Sisältö ]


Tekijänoikeus @2018 Lxjkh