Tag : Bejelentkezés |Bejegyzés |Feltöltés ismeretek
Keresés
A Kínai Népköztársaság köztisztviselője [Módosítás ]
A Kínai Népköztársaság Államszolgálata a hagyományos kínai kormány adminisztratív rendszere, amely minden szintből áll, akik napi ügyeket folytatnak Kínában. A közszolgálat tagjait versenyvizsga útján választják ki.
2009-től Kína 10 millió köztisztviselővel rendelkezik, és a közszolgálati törvény alapján kezelik. A közalkalmazottak többsége kormányzati szerveknél és osztályokon dolgozik. Az állami vezetők és a kabinet tagjai, akiket rendes körülmények között politikusként kezelnek a politikai rendszerekben versengő politikai pártokkal és választásokkal, szintén a kínai közszolgálat alá kerülnek. A köztisztviselők nem feltétlenül tagjai a kommunista pártnak, de a tisztségviselők 95 százaléka a megyei vagy megyei vezetői pozíciókban párttagok.
[A Kínai Népköztársaság elnöke][Xi Jinping][A Kínai Népköztársaság alelnöke][Kínai Kommunista Párt][Kínai Kommunista Párt XVIII. Országos Kongresszusa][A Kínai Kommunista Párt ideológiája][maoizmust][Szocializmus a kínai jellemzőkkel][Deng Xiaoping elmélet][A Kínai Népköztársaság törvénye][A Kínai Népköztársaság alkotmányos története][Országos Népi Kongresszus][Az Országos Népi Kongresszus Állandó Bizottsága][Az Országos Népi Kongresszus Állandó Bizottságának elnöke][Zhang Dejiang][Kínai kormány][A Kínai Népköztársaság Államtanácsa][A Kínai Népköztársaság elnökhelyettese][Zhang Gaoli][Egyesült Front: Kínai Népköztársaság][Yu Zhengsheng][Legfelsőbb Népi Bíróság][Kínai külpolitikai kapcsolatok][A kereszt-szoros kapcsolatok][Kínai igazgatási részlegek][Választások Kínában][Közszolgálat]
1.Szintek és rangsorolási rendszer
2.Történelem
3.Állami közigazgatás
4.Fizetés és juttatások
[Feltöltése Több Tartalom ]


Szerzői jog @2018 Lxjkh