Anëtar : Hyrje |Regjistrim |Ngarko njohuri
Kërko
Hugh Wright [Modifikim ]
Hugh Raymond Wright (lindur 24 gusht 1938) është një pedagog anglisht dhe mësues-teoretik i cili ishte kryetar i Konferencës së drejtorëve "për 1995-1996.
1.Jeta e hershme
2.karierë
3.Emërime të tjera
4.Publikime
5.Jeta private
[Ngarkoni Më shumë Përmbajtje ]


Copyright @2018 Lxjkh