Anëtar : Hyrje |Regjistrim |Ngarko njohuri
Kërko
Plaza Hotel [Modifikim ]
Koordinatat: 40 ° 45'53 "N 73 ° 58'28" W / 40.764712 ° N 73.974574 ° W / 40.764712; -73,974574

Plaza Hotel, i vendosur në lagjen Manhattan të Manhattan, në qytetin e Nju Jorkut, është një hotel luksoz me 20 katëshe dhe një ndërtesë apartamentesh ndërtimi, e hapur në 1907 dhe tani në pronësi të një konglomerati indian, Sahara India Pariwar.
[Regjistri Kombëtar i Vendeve Historike][Avenue e Pestë][Midtown Manhattan][Boroughs të qytetit të Nju Jorkut]
1.vend
2.histori
2.1.Përdorime të famshme
2.2.lehtësira
3.Në kulturën popullore
4.Galeri
[Ngarkoni Më shumë Përmbajtje ]


Copyright @2018 Lxjkh