Anëtar : Hyrje |Regjistrim |Ngarko njohuri
Kërko
John Tusa [Modifikim ]
Sir John Tusa (i lindur më 2 mars 1936) është administrator i arteve britanike dhe gazetar radio dhe televizioni. Ai është bashkëkryetar i Orkestrës Rinore të Bashkimit Europian nga viti 2014. Kryetar i Bordit të Besimit të Arkitekturës Britanike, RIBA, nga viti 2014, nga viti 1980 deri në 1986 ai ishte një prezantues kryesor i programit të Lajmeve të BBC 2. Nga 1986 në 1993 ai ishte drejtor i BBC World Service. Nga viti 1995 deri në vitin 2007 ai ishte drejtor i Qendrës së Arteve Barbican të Qytetit të Londrës.
[Nga vendi i ngjarjes][Qyteti i Londrës]
1.Jeta e hershme
2.karierë
3.nderon
4.Librat
[Ngarkoni Më shumë Përmbajtje ]


Copyright @2018 Lxjkh