Anëtar : Hyrje |Regjistrim |Ngarko njohuri
Kërko
Në Cirku [Modifikim ]
Në Circus (i quajtur edhe Vëllezërit Marx në Circus) është një film komedi i Marx Brothers të vitit 1939, i lëshuar nga Metro-Goldwyn-Mayer, në të cilin ndihmojnë në shpëtimin e një cirku nga falimentimi. Filmi është i rëndësishëm për interpretimin klasik të Groucho Marx të "Lydia the Tattooed Lady". Këndi mbështetës përfshin Florence Rice, Kenny Baker, Margaret Dumont dhe Eve Arden.
[Harold Arlen]
1.komplot
2.hedh
3.Shënimet e prodhimit
4.Numra muzikorë
5.pritje
[Ngarkoni Më shumë Përmbajtje ]


Copyright @2018 Lxjkh