Anëtar : Hyrje |Regjistrim |Ngarko njohuri
Kërko
Ebenezer Jones [Modifikim ]
Ebenezer Jones (20 Janar 1820 - 1860) shkroi një mori poezish me meritë shumë të pabarabartë, por në të mirë të tij tregon një venë të vërtetë poetike. Ai u shoqërua nga Browning dhe Rossetti.
[Robert Browning][Christina Rossetti]
1.jetë
2.Punon
2.1.Reputacioni pas vdekjes
3.familje
[Ngarkoni Më shumë Përmbajtje ]


Copyright @2018 Lxjkh