Anëtar : Hyrje |Regjistrim |Ngarko njohuri
Kërko
Charlton Greenwood Ogburn [Modifikim ]
Charlton Greenwood Ogburn (19 gusht 1882 në Butler, Gjeorgji - 26 shkurt 1962) ishte një avokat i cili shërbeu si zyrtar publik në kapacitete të ndryshme nga viti 1917 deri në vitin 1930. Ai ishte i punësuar si këshillë ligjore për korporatat qeveritare dhe organizatat e punës. Puna e tij më e njohur ishte ndërmarrë si këshillë për Federatën Amerikane të Punës në vitet 1930.
Ai më vonë u bë një avokat i njohur për teorinë e Oksfordit të autorësisë së Shekspirit, e cila pohon se Edward de Vere, 17 Shefi i Oksfordit ishte autori i vërtetë i veprave të Shekspirit. Ai botoi dy libra të mëdhenj mbi këtë temë, të bashkë-shkruar me gruan e tij Dorothy.
1.familje
2.karierë
3.Aktiviteti Oxford
[Ngarkoni Më shumë Përmbajtje ]


Copyright @2018 Lxjkh